sobota, 20. avgust 2022
POIŠČI

240 planincev invalidov/OPP na pohodu na Planino
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

petek, 28. junij 2019 ob 10:30, ogledov: 2206

Jurček Nowakk ime tretjega tedna v juniju na Valu 202 v igri za ime meseca

Objavil(a): Marjeta Čič
Jurček Nowakk, vodja odbora Planinstvo za invalide/OPP pri Planinski zvezi Slovenije. Odbor je prejel priznanje MSS za naj prostovoljski projekt. Podelitev je potekala na Brdu pri Kranju. Jurček je ime tretjega tedna v juniju na Valu 202 in je med kandidati za ime meseca.

Odbor Planinstvo za invalide/OPP inovativno pristopa k odpiranju vrat razumevanja drugačnosti in različnosti. Širjenje ideje, da lahko vsak prispeva svoj delček k raznolikosti in pestrosti pohodništva. Preberite članek o podelitvi Naj projekta 2018 tukaj.

Jurček Nowakk je postal ime tretjega tedna v juniju. Povezavo pogovora na radiu najdete tukaj. Več lahko preberete tukaj.

V predstavitvi na spletni strani glasovanja so zapisali.

"Jurček Nowakk, vodja odbora Planinstvo za invalide pri Planinski zvezi Slovenije. Za projekt vključevanja oseb s posebnimi potrebami v športno in razvedrilno dejavnost so prejeli priznanje Naj prostovoljski projekt."

Dostop do povezave za glasovanje za ime meseca je tukaj. Glasujete lahko s SMS-sporočilom na 1919, v spletni anketi in v živo na 01/475 22 02 v petek, 28. 6. 2019, ob 11:00 in v soboto , 29. 6. 2019, ob 09.00.

Kandidati so:

  • Primož Roglič
  • Aleš Štrancar
  • Jurček Nowakk
  • Andrej Šubic

Najnovejši prispevek o aktivnostih odbora Planinstvo za invalide/OPP je dostopen tukaj (od 5:30 naprej). Predstavljeni sta akciji Stopiva skupaj, posvojimo vrh s slepimi in slabovidnimi, ki je že bila izpeljana in Gluhi strežejo v planinskih kočah, ki je v polnem razmahu. 29.-30. junij vabijo Boč, Gospodična in Ušte, 6.-7. julij se povzpnite na Kriške pode, Okrešelj in Tamar. Lepo vabljeni.

Ime meseca junija je Aleš Štrancar. Čestitamo. Več najedete na povezavi tukaj.

Z inkluzijskega pohoda na Kočo Antona Bavčerja na Čavnu

pin_opp_jurcek_nowakk_caven2019

 Na sliki Jurček NOWAKK (foto arhiv PZS)

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2022

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije