sreda, 19. junij 2024
POIŠČI

InPlaninci na Kofcah – od zelene pomladi v objem zime
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

četrtek, 6. avgust 2020 ob 14:40, ogledov: 20574

POPUST ZA ČLANE PZS | 30 % za vse vrste vlakov v Sloveniji

Objavil(a): Matej Ogorevc
Planinska zveza Slovenije in podjetje Slovenske železnice sta z dogovorom omogočila članom Planinske zveze Slovenije 30 % popust na enosmerne in povratne vozovnice v 2. razredu vseh vrst vlakov v Sloveniji.
Člani Planinske zveze Slovenije lahko do konca leta 2021 koristimo kar 30 % popust za enosmerne in povratne vozovnice v 2. razredu vseh vrst vlakov v Sloveniji. Ugodnost velja za vse kategorije članstva. Otroci do 12. leta so upravičeni do 50 % popusta po splošnem ceniku Slovenskih železnic, po 12. letu pa že lahko koristijo članski popust za člane PZS.

szPopust velja za nakup vozovnic na železniških postajah ali pri kondukterjih na vlaku. Popust ne velja za nakup vozovnic preko spleta ali preko aplikacije. Enako popust ne velja na doplačila za kolesa, posebne vrste vlakov, ...

Člani društev PZS se za uveljavljanje popusta izkažejo z veljavno člansko izkaznico. Ponudnik ugodnosti lahko od člana društev PZS zahteva, da se identificira z veljavnim osebnim dokumentom.

Kar nekaj slovenskih planinskih koč in zanimivih planinskih ciljev je dostopnih z izhodišč v bližini železniških postaj. Javni potniški promet nam omogoča tudi številne možnosti pravih planinskih popotovanj, na katerih lahko turo zaključimo na popolnoma drugem koncu Slovenije. Da ne omenjamo prispevka k zmanjšanju onesnaženosti zraka, obremenitve cest in okolja s hrupom.

Grem z vlakom - tudi v gore!
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije