ponedeljek, 11. december 2023
POIŠČI

240 planincev invalidov/OPP na pohodu na Planino
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

petek, 28. maj 2021 ob 07:30, ogledov: 4625

POMAGAJ| Spletni kviz za Mozirsko kočo

Planinsko društvo Mozirje | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
Od kar je februarja letos pogorela Mozirska koča na Golteh, člani Planinskega društva Mozirje z različnimi akcijami zbirajo denar za njeno obnovo. Tokrat jim bo na pomoč priskočil Uroš Kuzman, stand up komik in planinski vodnik ter tudi avtor zbirke planinskih nalog Planinstvo od A do Ž.

V partnerstvu z Mladinsko komisijo Planinske zveze Slovenije je pod njegovo taktirko zrasla ideja za planinsko obarvan spletni dogodek, ki bo na ogled postavljen v četrtek, 10. junija ob 20.uri.

 

Planinstvo_od_A_do___yt_thumbnail_1280x720px_2

 

V ekshibicijskem planinskem kvizu, ki ga bo vodil priljubljeni komik, se bodo pomerile zadnje tri zmagovalke državnega tekmovanja Mladina in gore - ekipe planinskih krožkov PD Podnanos, PD Litija in PD Idrija, družbo pa jim bo delala tudi ekipa domačega PD Mozirje. Obeta se torej zabaven večer, poln gorniških znanj, ki ga bodo s svojimi prispevki obogatili tudi kantavtor Andrej Šifrer, športna plezalka Janja Garnbret ter stand up komika Dejan Ikovic in Gašper Bergant.

Spletno vstopnico za dogodek si lahko zagotovite v spletni Planinski trgovini in v spletni trgovini PD Mozirje. Zbrana vstopnina bo v celoti namenjena za obnovo Mozirske koče, dodatne 3 EUR za izgradnjo te planinske postojanke pa lahko zagotovite z nakupom knjige Planinstvo od A do Ž v Planinski založbi PZS v tednu med 10. in 17. junijem. Trud mozirskih planincev lahko še vedno podprete tudi z SMS sporočilom MOZIRSKA5 na številko 1919.


DOBRODELNE VSTOPNICE

Sami se odločite, kakšen znesek želite plačati, prispevati:

Kupci boste povezavo z navodili za ogled dobili 1 uro pred začetkom. Dogodek bo predposnet, ne bo potekal v živo. Ogled bo možen še 50 ur po premieri.


Zahvaljujemo se vam za prispevek in
želimo obilo užitkov ob ogledu predstave!

mozirska_logo

 

 

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2023

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije